Josep Vallverdú visita l’Institut Cal Gravat

9 maig 2011

 

 

L’escriptor Josep Vallverdú

amb els alumnes de l’IES Cal Gravat de Manresa

  

El dia 9 de maig passat vam tenir l’oportunitat de conèixer l’escriptor Josep Vallverdú, el més veterà dels escriptors actuals per a joves. L’escriptor va venir a l’Institut Cal Gravat de Manresa, acompanyat de la seva esposa Isabel i va mantenir tres col.loquis amb els tres cursos d’ESO.

Cada un dels cursos duia preparades unes preguntes i uns comentaris sobre la seva vida, la seva obra i especialment sobre el llibre que havien llegit: Xau, el gos nàufrag, els de Primer; El fill de la pluja d’or, els de Segon i Blai Joncar, els de Tercer.

 

Josep Vallverdú, als seus 87 anys, va aguantar molt bé les tres sessions i durant moltes estones va estar dret per fer-se sentir millor i poder veure els seus joves lectors als quals va felicitar per l’esforç que havien fet llegint el seu llibre i preparant els comentaris.

Josep Vallverdú els va recitar alguns poemes del seu Bestiolari, un dels seus últims llibres, i els va estimular a seguir llegint tot dient-los que la lectura no sols és important sinó que els ajudarà a ser millors i a entendre millor el món i la vida. Josep Vallverdú es va endur un bon record d’aquestes sessions. Els alumnes del Centre, per la seva banda, van valorar molt positivament veure i conèixer un autor d’aquesta categoria.

Institut Cal Gravat

Manresa, 9 de maig de 2011

Una resposta a “Josep Vallverdú visita l’Institut Cal Gravat”

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()