L’Institut Màrius Torres de Lleida concedeix la Medalla a Josep Vallverdú

9 abr. 2013

(Fotografia: Montse Filella i Marta Ballarin)

La Medalla IES Màrius Torres distingeix persones que s’han format en aquest centre lleidatà o bé que hi han exercit docència i que després han destacat en qualsevol dels camps professionals o intel·lectuals i acadèmics.

Divendres, dia 6 d’abril, tingué lloc l’acte de lliurament de la Medalla de l’Institut Màrius Torres de Lleida a l’escriptor i docent lleidatà Josep Vallverdú per haver-ne estat alumne i més tard professor.

(Fotografia: Montse Filella i Marta Ballarin)

Com explica Jesús Castillo a la seva pàgina web http://jesuscastillocervello.wordpress.com/2013/04/06/medalla-institut-marius-torres-per-a-josep-vallverdu/ en les paraules de felicitació a l’Institut i a Josep Vallverdú, Miquel Pueyo va subratllar l’aportació que el guardonat ha fet tant en l’àmbit literari com en el docent i va destacar la importància que té la lectura en la transmissió de valors en l’etapa educativa.

Per la seva part, el mateix Vallverdú va recordar el seu pas per l’Institut Màrius Torres i de com ha dedicat la seva vida a escriure, a ensenyar, a traduir i “a no dormir”, tot sigui dit amb el seu humor habitual. L’escriptor lleidatà va valorar la medalla rebuda perquè és el resultat del treball i l’esforç.

L’acte de lliurament de la Medalla, conduït per la directora del Centre, Cèlia Calvo, va comptar amb la presència del director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Miquel Àngel Cullerés; del vicerector de la Universitat de Lleida, Joan Biscarri; del president de l’Associació d’Antics Alumnes, Pere Jiménez; del president de l’AMPA, Joan Ribó. Tots ells, en els seus parlaments, van parlar de l’empatia de Josep Vallverdú amb el jovent, els seus valors i la seva creativitat, així con diverses referències literàries a la seva obra.

L’acte va comptar amb diverses interpretacions musicals.

interior designer in Pittsburgh

Cap comentari

Deixa una resposta