Lleida ret un nou homenatge a Josep Vallverdú

21 juny 2012

 

La Paeria bateja la plaça infantil situada entre les avingudes Blondel i Madrid amb el nom d’Espai Rovelló, el gosset protagonista de la famosa novel·la juvenil de l’escriptor lleidatà

 

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit, avui dia 21 de junt, l’homenatge a l’escriptor lleidatà, Josep Vallverdú, que també ha assistit a l’acte, batejant la plaça infantil situada entre les avingudes Blondel i Madrid amb el nom d’Espai Rovelló, el gosset protagonista de la novel·la juvenil Rovelló, escrita per l’autor i que va ser guardonada amb el premi Folch i Torres el 1986 i amb el premi de la CEEI el 1970.

En el transcurs de l’acte, en el qual s’ha descobert la placa nominativa de la plaça, l’escriptor lleidatà, Josep Vallverdú, ha signat exemplars de la nova edició del seu llibre. L’alcalde de Lleida Àngel Ros, ha agraït l’escriptor la seva presència i la seva dedicació a la literatura infantil. Per la seva banda, Vallverdú també ha mostrat la seva alegria pel que el gosset fruit de la seva creació compti amb un espai físíc que duu el seu nom.

Aquest parc i zona infantil, que es va estrenar a finals del 2008, va ser especialment pensat per a les famílies que recorren l’Eix Comercial i el centre de la ciutat i des de llavors és molt utilitzat pels infants. La plaça ocupa una superfície de 300 metres quadrats i ha servit, a més, per a millorar l’accessibilitat de la zona i contribuir a revitalitzar el comerç.

Una resposta a “Lleida ret un nou homenatge a Josep Vallverdú”

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()