La Caravana invisible


 

La caravana invisible

Josep Vallverdú

Columna, 1992

(Tàber, 1968)

 

Martí Gregori, campió del món de fórmula 1, comença a treballar de periodista. La primera feina és un reportatge a l’Africa sobre els caçadors de feres vives. “Una feina tranquil.la”, pensa, i està molt equivocat. Només arribar al continent africà, l’atzar li posa a les mans un mapa misteriós i de gran valor que el portarà a viure tot un seguit d’aventures que ni tan sols podia haver imaginat: tempestes de sorra, grups de beduïns armats, feres vives, tresorts ocults, oasis i tota una colla d’esdeveniments sorprenents que fan que la lectura de la novel.la, com la feina de Gregori, no sigui precisament “tranquil.la”.

La primera edició d’aquesta novel.la, es troba a l’editorial Tàber, amb data de 1968. Posteriorment fou editorial Aliorna (col.lecció Aliorna Jove nº2) qui la va editar de nou, el desembre del 86 amb il.lustracions de Josep Gual.

 

 

«”La Caravana invisible” és una novel.la que us engrapa des de la primera plana. Un corrdor d’automobilisme necessita descansar i canviar d’aires i marxa cap a l’Africa per fer un reportatge sobre els caçadors de feres vives. Tràfecs i aventures us esperen enmig de tempestes de sorra i de les bromes de les muntanyes de Balzem. Josep Vallverdú, amb una narrativa dinàmica, basteix la trama d’aquesta interessant novel.la».

(Maria-Eulàlia Ventalló: «Tretzevents» 515, maig-87).

 

how to buy steroids

Cap comentari

Deixa una resposta