La novel.la Punta de fletxa fou publicada per capítols al  suplement “Idees” del diari REGIÓ-7 de Manresa entre els mesos de juliol i setembre del 1991.

Al 1993 ha estat publicada en llibre pel mateix diari

Es tracta d’una història basada en el Far West, un tema nou dins l’obra de Vallverdú. Una aventura trepidant que conté tots els elements típics del western: una tribu de pell roges, un xèrif que no vol maldecaps, l’esperit de revenja, la pipa de la pau, l’arc i la força del braç, la pols que aixequen les batusses i rebolcades sota el sol de justícia, una mina abandonada en perill d’esfondrament… i, per damunt de tot, el protagonista, jove i valent, que creix i madura superant els obstacles i la incertesa, la por i la desgana. Un protagonista que «sap treure resultats positius de tota situació adversa i sent l’orgull dels qui no es dobleguen», però també capaç d’enamorar-se «com la força d’una flama».

 

Durant l’estiu de 1991 el diari Regió-7 va anar publicant per entregues, un capítol cada dissabte, a les pàgines del suplement de Cultura “Idees” que coordinava Eudald Tomasa. Cada capítol venia il.lustrat per Elisabet Padró. El projecte fou seguit amb entusiasme per un grup de joves lectors que un cop acabada la publicació van tenir un col.loqui amb l’autor i els responsables del diari per comentar com havia anat l’experiència.