Contacte


7 Respostes a “Contacte”

 1. Joan Molló 17 gener 2013 a 11:16 #

  En motiu del seu 90è anniversari, aprofitar la visita al seu lloc web i expressar-li la meva felicitació i el meu agraïment i admiració per les seves noveles. Rovelló, Saberut i Cuaverd, Mir l’esquirol… han il·luminat la meva joventut. Gràcies.

 2. marta fabregat 20 març 2013 a 9:55 #

  Gràcies Sr. Josep Vallverdú per haver fet ahir a la tarda/nit el passeig per Tarragona.
  Va ser una celebració dels 90 anys entranyable.
  Gràcies a tots i totes per fer-ho possible, especialment a les entitats lleidatanes i tarragonines, i a les persones que van passar davant i van contribuir a que tots poguéssim celebrar aquest homenatge tan emotiu per aquesta gran persona: Josep Vallverdú.

 3. Elisenda Cornet 16 novembre 2013 a 8:39 #

  Moltes felicitats, senyor Vallverdú. Vaig assistir dijous passat al passeig, a la biblioteca de Lleida. És vostè un referent, com a escriptor i sobretot com a persona. Quan jo era molt jove, vaig tenir l’oportunitat de conèixer-lo. En aquella època era vostè professor a l’institut de Borges. Els anys no passen per a vostè; dijous vaig reconèixer la mateixa persona amb qui havia parlat fa més de trenta anys, i em va despertar la mateixa admiració. Moltes gràcies per les seves paraules i la seva obra.

 4. Albert Cebrián i Agrás 16 abril 2014 a 16:22 #

  Voldria agrair-li el seu ús del mots i la saviesa de la seva literatura. Ha encisat a una gran gernació de lectors amb la barreja de variants del català i la recuperació de termes nascuts a les nostres arrels més desconegudes.

  Mercès per l’enriquiment que ens ha oferit i mercès pel seu art!!!

 5. Jordi Mas Aixalà 26 octubre 2014 a 10:21 #

  Una salutació, sr. Vallverdú.

  Disculpi l’atreviment, però m’agradaria molt fer-li ara la pregunta que no em vaig atrevir a fer-li fa 30 anys, quan va visitar l’institut on estudiava.

  En dic “Aixalà” per part de mare, com vostè. Ella és de Juneda i tinc entès que és un cognom molt concret de la zona Urgell-Garrigues, però desconec d’on pot venir.

  Que ho sap, vostè?
  És possible que vingui d’un topònim?

  I, ja posats, és possible que siguem família?

  :-)

  M’agradaria molt poder saber-ne la seva opinió.
  Moltes, moltíssimes gràcies per endavant.

 6. raul 5 octubre 2015 a 8:10 #

  han sigut fantastics els teus contes

 7. raul 5 octubre 2015 a 8:12 #

  gracies per les teves histories

Deixa una resposta